Image

O nama

Image

O nama

JiTCar (just in Time-Car) je tvrtka sa jedinstvenim i inovativnim nastupom na globalnom tržištu kupovine i prodaje automobila. U kombinaciji razvoja naših aplikacija i distribucije, već danas utječemo na kvalitet i cijene vozila na tržištima prodaje novih i rabljenih vozila.

U suradnji, kao DIGITALNI PARTNER auto-proizvođača i auto-industrije, razvijamo digitalna riješenja za distribuciju i prodaju automobila. Uz to nastupamo na tržištu Europe i sami kao slobodni DISTRIBUTERI i prodavači PREMIUM-vozila putem naših ONLINE-TRGOVINA, koje su u funkciji ONLINE-AUTO-SALONA.

U suradnji sa vodećim tvrtkama svijeta postali smo dio uspjeha i budučnost DISTRIBUCIJE i PRODAJE vozila.

ONLINE-TRGOVINA zamjenjuje vremenski neprikladne i nepotrebne, te pre skupe strukture sadašnje "klasične" distribucije i prodaje, koja samo poskupljuje cijenu vozila. Nismo ugovorno vezani baš ni za jednu MARKU i nastupamo slobodno i kao Auto-Brokeri.

Naša aplikacija služi kupcima, da kupe vozilo online u našoj DIGITALNOJ TRGOVINi, i to po najpovoljnijoj cijeni tržišta, koja odgovara trenutačnoj vrijednosti.

Jasno je da nemamo troškove klasičnog trgovca ili auto- salona, pa je  zato svako novo i rabljeno vozilo povoljinje ! Jamčimo najpovoljije cijene i kvalitetu za sve marke i modele. Kupac dobiva ponudu za vozilo koje želi, tj. za marku vozila koje je precizirao  i u milisekundi obavlja kompletan proces online - kupovine uz online-placanje. Certifikati naših vozila su osnova za sve banke koje če Vam odobriti kredit za kupnju Vašeg vozila.Plačanje vozila je sigurno i osigurano, Lutanje i potraga za vozilom u inozemstvu su prošlost...za educiranog kupca.

Kupovina vozila je moguća preko Online-portala www.jit-car.com samo uz registraciju!

Registriraj se putem obrasca ili društvenih mreža Registracija